Spa pedicure

Onze diensten

Verwen je voeten met de ultieme spa pedicure ervaring bij MiMi Nails & Spa, waar perfectie in elk detail wordt nagestreefd om je voeten te herstellen en te revitaliseren.

De Behandeling:

Je pedicure begint met een zorgvuldige reiniging, waarna je voeten worden verfrist met een verkwikkende scrub. We knippen en vormen je nagels, verzorgen je nagelriemen, verwijderen eelt zachtjes en ontspannen je voeten met een verzachtende massage. De behandeling wordt afgerond met een polijst- en kleursessie in de tint van jouw keuze.

French Pedicure:

Onze French pedicure geeft je nagels een chic wit randje dat je nagels een verfijnde uitstraling geeft en bij elke look past. Deze klassieke stijl wordt door onze specialisten aangebracht met keuze uit traditionele of gellak voor een resultaat dat zowel mooi als langdurig is.

Strikte Hygiëne:

Hygiëne is bij ons geen bijzaak, maar een prioriteit. Je kunt erop vertrouwen dat al ons gereedschap voor gebruik grondig wordt gesteriliseerd. Onze pedicurestoelen zijn voorzien van een innovatief magnetisch straalsysteem, waardoor het water en de inlaat nooit direct in contact komen, voor jouw veiligheid en hygiëne.

Ontdek zelf hoe MiMi Nails & Spa schoonheid en verzorging samenbrengt tot de perfecte pedicure ervaring.

Boek met My Nails

Doe mee aan de MiMi Nails & Spa tombola - maak elke maand kans op een prijs.

Aanmelden »

Kwaliteit en toewijding sinds 2009

Broersvest 95b

3111ED - Schiedam

06-51438758

google maps
Tramlijnen 21 en 24 - uitstappen koemarkt
Trein/ metrolijnen a, b en c - uitstappen schiedam centrum

Eerste uur gratis parkeren ABC complex of Nieuwe Passage
Openingstijden

maandag 9:00 - 17:00
dinsdag 9:00 - 17:00
woensdag 9:00 - 17:00
donderdag 9:00 - 17:00
vrijdag 9:00 - 17:00
zaterdag 9:00 - 17:00
zondag gesloten