Acryl & gellak

Onze diensten

Prachtige natuurlijk ogende nagels die passen bij de persoon creëren we met acryl. Binnen MiMi Nails doen we dit al meer dan 10 jaar waarbij we een techniek hebben ontwikkeld waarmee de acrylnagel langer meegaat. De meeste van onze klanten hebben pas na drie of vier weken een opvulbehandeling nodig.

De techniek

Acrylnagels worden gevormd door middel van een poeder en een vloeistof. Er ontstaat een kneedbaar bolletje en zo wordt de kunstnagel gemodelleerd. Een acrylnagel is zo stevig dat nagelbijten geen probleem is.

Vorm en kleur

Een belangrijke keuze die je kunt maken is de vorm van de nagel. We kennen er zeven: rond, vierkant, ovaal, vierkant-rond, amandel, ballerina en de stiletto.

Op een acrylnagel kunnen we normale nagellak zetten of gellak. Met gellak krijg je een prachtige glanzende lak die veel langer blijft zitten dan gewone nagellak. In onze winkel hebben we meer dan 500 kleuren gellak waarmee we voor elke huidskleur een prachtige aansluitende kleur kunnen bieden. Lees hier meer over gellak.

Gekleurde acryl en French ombre (babyboom)

Een hele andere optie om je nagel te kleuren is gebruik van een gekleurde acryl. Veel voorkomend is de roze acryl die de acrylnagel een prachtige natuurlijke uitstraling geeft. Maar ook andere kleuren acryl zoals zwart, wit, rood of zelfs glitters zijn mogelijk om de nagel een specifieke uitstraling te geven. We kunnen ook kleuren combineren en in elkaar laten overlopen zoals de babyboom of ook wel French ombre nagels.

Een voordeel van het gebruik van gekleurde acryl is dat er geen lak meer nodig is en er geen kans is dat de kleur beschadigd. Een nadeel is dat, indien je na een paar weken over wilt gaan op een andere kleur met een gellak, je rekening moet houden of de nieuwe kleur wel voldoende dekt. In de winkel kunnen we je daar prima over adviseren.

Hygiëne

Een goede hygienische werkwijze is heel belangrijk als je werkt met nagels. We zetten alles in het werk om te voorkomen dat iemand geïnfecteerd raakt met een bacterie of een schimmel. Al het materiaal en de werkomgeving worden voor elke behandeling uitvoerig schoongemaakt. Hiervoor maken we in onze winkel gebruik van ultrasoon en UV sterialisatie aparatuur. Ook jouw vragen we mee te werken in dit proces - zoals om in de salon je handen goed te wassen met zeep.

Voor die klanten die mogelijk extra gevoelig zijn of elke kans op een infectie willen vermijden bieden we een persoonlijke nagelgereedschapset aan. Voor een kleine kostprijs vergoeding stellen we een persoonlijke nail kit voor je samen en slaan deze op in de winkel, exclusief voor jouw behandelingen.

Garantie

Onze professionele nagelstylisten gaan pas na een uitvoerig trainingsprogramma aan de slag met het zetten van acrylnagels. Daarom kunnen we onze klanten een garantie van 7 dagen geven.

Is je nagel binnen deze periode kapot of beschadigd? Dan repareren we deze kostenloos.

Doe mee aan de MiMi Nails & Spa tombola - maak elke maand kans op een prijs.

Aanmelden »

Kwaliteit en toewijding sinds 2009

Broersvest 95b

3111ED - Schiedam

06-51438758

google maps
Tramlijnen 21 en 24 - uitstappen koemarkt
Trein/ metrolijnen a, b en c - uitstappen schiedam centrum

Eerste uur gratis parkeren ABC complex of Nieuwe Passage
Openingstijden

maandag 9:00 - 17:00
dinsdag 9:00 - 17:00
woensdag 9:00 - 17:00
donderdag 9:00 - 17:00
vrijdag 9:00 - 17:00
zaterdag 9:00 - 17:00
zondag gesloten